Janieta is iemand die een enorme drive bezit om stappen te kunnen maken met inkoopprocessen binnen een organisatie. Ze heeft een duidelijke en pragmatische manier van communiceren. Door haar kennis en passie voor het inkoop vak zorgt zij ervoor dat het inkoopproces naar een volgend level wordt getild.

– Raymond Belderink, Manager Operations Schuitemaker Machines BV


Correcte en flexibele opstelling waar goed mee te overleggen valt. Prettige en enthousiaste persoonlijkheid en lekker down to earth. Ook weet ze erg goed waar ze het over heeft.

Janieta werkt vanuit een gezonde drive en een heldere structuur.

– Wim Smalbil, manager Finance Schuitemaker Machines BV


Ik heb Janieta leren kennen als een professionele hardwerkende zakenvrouw die veel verstand van zaken heeft. Ze bewaart rust in de chaos en overziet de dingen goed. Daarnaast weet ze precies hoe iemand en/of de afdeling ervan te overtuigen hoe men betere resultaten kan bereiken d.m.v. bepaalde inkoop strategieën.

– Anja van der woning, inkoper Schuitemaker Machines BV


Ik heb Janieta leren kennen als een doortastende inkoopmanager. Zij heeft, in relatieve korte tijd, samen met de medewerkers de verschillende werkwijzen van de drie verschillende merken (Sparta/Koga en Batavus)  geharmoniseerd naar één werkwijze Accell NL.  Daarnaast heeft ze een KPI cockpit ingericht waar wij mee kunnen gaan sturen. Ik ben ervan overtuigd dat Janieta ook bij haar volgende klus succesvol zal zijn.

– Jan-Jacob Altenburg, Manager Operations Accell Nederland


Wij hebben Janieta leren kennen als een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken, wij hebben haar open communicatie en duidelijke mening en visie altijd erg gewaardeerd. Daarnaast heeft zij een hands-on mentaliteit en is resultaat gericht. Zij heeft haar opdracht met grote inzet en professionaliteit en tot onze  volle tevredenheid verricht en afgerond.

– Tim Timmerman, Manager Bedrijfsvoering Cogas Almelo

“Teneinde onze inkoopprocessen te verbeteren hebben wij Mevr. Janieta Zwep een interim-opdracht verstrekt gedurende 5 maanden om een quick-scan van ons inkoopproces te gaan uitvoeren en deze vervolgens te gaan uitwerken naar een optimale inkoopstrategie. Daartoe heeft zij op een zeer doortastende en prettige wijze zowel een duidelijke spend-analyse opgesteld alsmede een inkoopactieplan op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau voor de korte-, middellange- en lange termijn.
Geconstateerde procesverbeteringen zijn adequaat gerapporteerd en ingevoerd. Tevens zijn er algemene inkoopvoorwaarden opgesteld en deze zijn inmiddels ook in geïmplementeerd.
Concreet leveren de procesverbeteringen direct de grootste besparingen op voor ons bedrijf.
Ik beveel Janieta dan ook met vol vertrouwen aan voor het analyseren en optimaliseren van inkoop gerelateerde vraagstukken!”

– Nico Rekswinkel, Managing Director Reesink Production B.V.


Janieta heeft in de 5 maanden, dat zij bij NTS Frames & Cabinets gewerkt heeft, een zeer gedreven en enthousiaste indruk achter gelaten. Meer belangrijk is de enorme kennis en ervaring, die zij ingebracht heeft. Zowel het optimaliseren van de operationele inkoopprocessen, als het beoordelen van mogelijke inkoopbesparingen zijn in de beperkte tijd uitstekend gerealiseerd. Wij hebben haar ervaren als een prettige persoonlijkheid, die weinig tijd nodig had om zich thuis te voelen.

– André Bakermans, Executive Director at NTS