Janieta is iemand die een enorme drive bezit om stappen te kunnen maken met inkoopprocessen binnen een organisatie. Ze heeft een duidelijke en pragmatische manier van communiceren. Door haar kennis en passie voor het inkoop vak zorgt zij ervoor dat het inkoopproces naar een volgend level wordt getild.

– Raymond Belderink, Manager Operations Schuitemaker Machines BV


Correcte en flexibele opstelling waar goed mee te overleggen valt. Prettige en enthousiaste persoonlijkheid en lekker down to earth. Ook weet ze erg goed waar ze het over heeft.

Janieta werkt vanuit een gezonde drive en een heldere structuur.

– Wim Smalbil, manager Finance Schuitemaker Machines BV


Ik heb Janieta leren kennen als een professionele hardwerkende zakenvrouw die veel verstand van zaken heeft. Ze bewaart rust in de chaos en overziet de dingen goed. Daarnaast weet ze precies hoe iemand en/of de afdeling ervan te overtuigen hoe men betere resultaten kan bereiken d.m.v. bepaalde inkoop strategieën.

– Anja van der woning, inkoper Schuitemaker Machines BV


Ik heb Janieta leren kennen als een doortastende inkoopmanager. Zij heeft, in relatieve korte tijd, samen met de medewerkers de verschillende werkwijzen van de drie verschillende merken (Sparta/Koga en Batavus)  geharmoniseerd naar één werkwijze Accell NL.  Daarnaast heeft ze een KPI cockpit ingericht waar wij mee kunnen gaan sturen. Ik ben ervan overtuigd dat Janieta ook bij haar volgende klus succesvol zal zijn.

– Jan-Jacob Altenburg, Manager Operations Accell Nederland


Wij hebben Janieta leren kennen als een prettige persoonlijkheid om mee samen te werken, wij hebben haar open communicatie en duidelijke mening en visie altijd erg gewaardeerd. Daarnaast heeft zij een hands-on mentaliteit en is resultaat gericht. Zij heeft haar opdracht met grote inzet en professionaliteit en tot onze  volle tevredenheid verricht en afgerond.

– Tim Timmerman, Manager Bedrijfsvoering Cogas Almelo